Փորձագետը՝ շոկալադի շուկայում տիրող իրավիճակի մասին. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
Տնտեսություն
03.04.2018 | 19:27«Ցանկացած շոկոլադ, անգամ ամենաթանկարժեքն ու բարձրորակը, պետք է այրվի, քանի որ պարունակում է օրգանական նյութեր, իսկ շոկոլադ ընտրելուց պարզապես պետք է ուշադրություն դարձնել մակնշմանը:
Բարձրորակ շոկոլադը պետք է պարունակի ընդամենը 3 բաղադրիչ՝ կակաո հատիկավոր, ոչ թե փոշի, կակաոյի յուղ, որը շատ օգտակար է և շաքար»,- այս մասին այսօր լրագրողների հետ հանդիպմանն ասաց Պարենային իրավունքի փորձագետ Դավիթ Պիպոյանը:
Հիշեցնենք՝ օրերես սոցիալական ցանցերում մեծ աղմուկ բարձրացրեցին այրվող շոկոլադով տեսանյութերը: Ըստ փորձագետի՝ շոկոլադի որակը հնարավոր է տան պայմաններում ստուգել։
Մանրմասները՝ տեսանյութում: